X
GO
CAS | VAL
Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada i sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques

Llicències Federatives

Llicències Federatives

Disposem de diferents tipus de llicències federatives per a adaptar-se a les seues necessitats

Cursos i titulacions

Cursos i titulacions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Competicions

Competicions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada sense ànim de lucre, declarada d'Utilitat Pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques. Representa a la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i a la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS) a la Comunitat Valenciana. Exerceix funcions públiques de caràcter administratiu com a agent de l'Administració Autonòmica. 

 

HORARI FEDAS-Comunitat Valenciana
Dilluns a divendres de 9.00 a 15.00
C/ Profesor Beltrán Báguena, 4 - 2º - Oficina 216 - 46009 València

Llicència Federativa

La llicència federativa acredita la teua pertinença a la federació, i et permet gaudir de tots els drets que tenen els esportistes federats, a més d'incloure l'assegurança de busseig obligatòria.

Formació i titulacions

Forma't amb els millors instructors i aconsegueix les titulacions oficials FEDAS de bussejador i instructor i especialitats de qualsevol nivell, a més de poder sol·licitar convalidacions de títols d'altres entitats.

Esport i competició

Practica amb nosaltres qualsevol modalitat esportiva d'activitats subaquàtiques, com a natació amb aletes, pesca submarina o orientació subaquàtica, i participa en competicions autonòmiques i nacionals.

Ultimes notícies
XIV Campionat Autonòmic Busseig de Competició *FASCV - 5a Jornada de la Copa d'Espanya de Busseig de Competició *FEDAS 2022 – Copa Iberdrola Femenina de Busseig de Competició Llegir més

XIV Campionat Autonòmic Busseig de Competició *FASCV - 5a Jornada de la Copa d'Espanya de Busseig de Competició *FEDAS 2022 – Copa Iberdrola Femenina de Busseig de Competició

Convocatòria del XIV Campionat Autonòmic de Busseig de Competició *FASCV - 5a Jornada de la Copa d'Espanya de Busseig de Competició *FEDAS 2022 - Copa Iberdrola Femenina de Busseig de Competició, a realitzar el dissabte 08 d'octubre de 2022, en la Piscina Coberta Municipal de Rafelbunyol (València), en horari de vesprada (de 14.30 a 20.30 hores).

Cròniques del NAFOSUB i CEVISUB 2022 – Lliurament de Premis Llegir més

Cròniques del NAFOSUB i CEVISUB 2022 – Lliurament de Premis

Premi a Millor Model de Fotografia/*Coofotógrafo que ha recaigut en Millor Model per a INMACULADA ZAFRA *Fed. Valenciana

Fi del Campionat d'Espanya de Fotografia i Vídeo Submarí en Cap de Pals (Múrcia). Ahir va tindre lloc la projecció de tots els treballs premiats i el lliurament de premis.

Crónicas del NAFOSUB y CEVISUB 2022 - Edición Llegir més

Crónicas del NAFOSUB y CEVISUB 2022 - Edición

Último esfuerzo para nuestro equipo de vídeo submarino. Esta mañana tienen la 3ª y última jornada de edición; al finalizar las tres horas tendrán que presentar el trabajo realizado al jurado para ser valorado en las próximas horas.

First567810121314Last

Theme picker

Col·laboradors