X
GO
CAS | VAL
Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada i sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques

Llicències Federatives

Llicències Federatives

Disposem de diferents tipus de llicències federatives per a adaptar-se a les seues necessitats

Cursos i titulacions

Cursos i titulacions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Competicions

Competicions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada sense ànim de lucre, declarada d'Utilitat Pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques. Representa a la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i a la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS) a la Comunitat Valenciana. Exerceix funcions públiques de caràcter administratiu com a agent de l'Administració Autonòmica. 

 

HORARI FEDAS-Comunitat Valenciana
Dilluns a divendres de 9.00 a 15.00
C/ Profesor Beltrán Báguena, 4 - 2º - Oficina 216 - 46009 València

Llicència Federativa

La llicència federativa acredita la teua pertinença a la federació, i et permet gaudir de tots els drets que tenen els esportistes federats, a més d'incloure l'assegurança de busseig obligatòria.

Formació i titulacions

Forma't amb els millors instructors i aconsegueix les titulacions oficials FEDAS de bussejador i instructor i especialitats de qualsevol nivell, a més de poder sol·licitar convalidacions de títols d'altres entitats.

Esport i competició

Practica amb nosaltres qualsevol modalitat esportiva d'activitats subaquàtiques, com a natació amb aletes, pesca submarina o orientació subaquàtica, i participa en competicions autonòmiques i nacionals.

Ultimes notícies
La Comunitat Valenciana campiona d'Espanya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per 5é any consecutiu. Llegir més

La Comunitat Valenciana campiona d'Espanya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per 5é any consecutiu.

Una vegada més la Comunitat Valenciana acull un Campionat d'Espanya, en aquest cas de la trepidant modalitat de Natació amb Aletes, culminant el tancament del campionat amb l'obtenció, per part de la selecció de la Comunitat Valenciana, del primer lloc per Comunitats Autònomes, sent la segona classificada la Federació Navarresa, seguida en tercera posició per la selecció de la Federació Catalana.

El XXIX Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Comunitats Autònomes Llegir més

El XXIX Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Comunitats Autònomes

Se celebrarà els pròxims 04 i 05 de març a Torrevieja, en la piscina municipal coberta del Palau dels Esports de Torrevieja “*Tavi i Carmona”, organitzat per la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, per delegació de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques i comptant amb la inestimable col·laboració de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Torrevieja i la Regidoria d'Esports d'aquesta localitat.

First89101113151617Last

Theme picker

Col·laboradors