X
GO
CAS | VAL
Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada i sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques

Llicències Federatives

Llicències Federatives

Disposem de diferents tipus de llicències federatives per a adaptar-se a les seues necessitats

Cursos i titulacions

Cursos i titulacions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Competicions

Competicions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada sense ànim de lucre, declarada d'Utilitat Pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques. Representa a la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i a la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS) a la Comunitat Valenciana. Exerceix funcions públiques de caràcter administratiu com a agent de l'Administració Autonòmica. 

 

HORARI FEDAS-Comunitat Valenciana
Dilluns a divendres de 9.00 a 15.00
C/ Profesor Beltrán Báguena, 4 - 2º - Oficina 216 - 46009 València

Llicència Federativa

La llicència federativa acredita la teua pertinença a la federació, i et permet gaudir de tots els drets que tenen els esportistes federats, a més d'incloure l'assegurança de busseig obligatòria.

Formació i titulacions

Forma't amb els millors instructors i aconsegueix les titulacions oficials FEDAS de bussejador i instructor i especialitats de qualsevol nivell, a més de poder sol·licitar convalidacions de títols d'altres entitats.

Esport i competició

Practica amb nosaltres qualsevol modalitat esportiva d'activitats subaquàtiques, com a natació amb aletes, pesca submarina o orientació subaquàtica, i participa en competicions autonòmiques i nacionals.

Ultimes notícies
ELIG SUB campió en el Campionat Autonòmic de Pesca Submarina per clubs FASCV 2023 Llegir més

ELIG SUB campió en el Campionat Autonòmic de Pesca Submarina per clubs FASCV 2023

El passat 15 de Juliol es van donar cita en les instal·lacions del port de Guardamar,  clubs de pesca submarina de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, per a disputar-se el títol de Campió Autonòmic de Clubs de Pesca Submarina *FASCV 2023. Aquest esdeveniment va ser organitzat pel club *Elig *Sub d'Elx (Alacant) juntament amb la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana.

Campionat Autonòmic de Clubs Pesca Submarina Llegir més

Campionat Autonòmic de Clubs Pesca Submarina

Aquest esdeveniment consta d'una jornada a realitzar des de les 07.00 hores que començaran a arribar els participants a la taula de control, situada en Port Esportiu Marina de les Dunes de Guardamar del Segura (Alacant), i fins a les 15.30 hores que donarà principi el pesatge

First2345791011Last

Theme picker

Col·laboradors