X
GO
CAS | VAL
Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada i sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques

Llicències Federatives

Llicències Federatives

Disposem de diferents tipus de llicències federatives per a adaptar-se a les seues necessitats

Cursos i titulacions

Cursos i titulacions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Competicions

Competicions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada sense ànim de lucre, declarada d'Utilitat Pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques. Representa a la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i a la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS) a la Comunitat Valenciana. Exerceix funcions públiques de caràcter administratiu com a agent de l'Administració Autonòmica. 

 

HORARI FEDAS-Comunitat Valenciana
Dilluns a divendres de 9.00 a 15.00
C/ Profesor Beltrán Báguena, 4 - 2º - Oficina 216 - 46009 València

Llicència Federativa

La llicència federativa acredita la teua pertinença a la federació, i et permet gaudir de tots els drets que tenen els esportistes federats, a més d'incloure l'assegurança de busseig obligatòria.

Formació i titulacions

Forma't amb els millors instructors i aconsegueix les titulacions oficials FEDAS de bussejador i instructor i especialitats de qualsevol nivell, a més de poder sol·licitar convalidacions de títols d'altres entitats.

Esport i competició

Practica amb nosaltres qualsevol modalitat esportiva d'activitats subaquàtiques, com a natació amb aletes, pesca submarina o orientació subaquàtica, i participa en competicions autonòmiques i nacionals.

Ultimes notícies
Jornada divulgació científica per a bussejadors i bussejadores de la Comunitat Valenciana Llegir més

Jornada divulgació científica per a bussejadors i bussejadores de la Comunitat Valenciana

El Departament de Busseig Científic de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, en col·laboració amb el projecte d'Àrees Marines de *TRAGSATEC (*MITERD), us convidem a la Jornada de divulgació científica per a bussejadors i bussejadores de la Comunitat Valenciana, que es desenvoluparà el pròxim 14 de desembre a les 17:*30h en *Centre de l’*Esport, *Carrer d'Isaac Peral i Cavaller, 5, 46980, Paterna, *Valéncia. 

Cátedra Mujer y Deporte Llegir més

Cátedra Mujer y Deporte

Os informamos que la Universitat de València ha convocado unas ayudas a través de la Cátedra Mujer y Deporte al mejor proyecto social orientado al estudio del papel de la mujer en el ámbito de la actividad física y el deporte.

First34568101112Last

Theme picker

Col·laboradors