X
GO
CAS | VAL
Seguretat de les Activitats Subacuáticas en APNEA

Seguretat de les Activitats Subacuáticas en APNEA

La pràctica dels esports subaquàtics en apnea (Pesca submarina, Cazafotosub, Hoquei i Rugbi Subaquàtic, i la pròpia Apnea esportiva) suposa uns riscos, ja que ens trobem en un mitjà en què, davant de qualsevol incidència, no podem respirar, per la qual cosa el risc d'ofec està present. Conéixer quins són estos riscos, què hem de fer per a evitar-los i què fer en el que cas que succeïsquen, és de vital importància per a la pràctica segura dels nostres esports.

Des de la vocalia d'apnea de la FASCV hem preparat un taller/charla on explicarem amb detall totes estes qüestions i on podrem debatre i resoldre tots aquells dubtes relacionades amb la seguretat en els esports practicats en apnea. No te la pots perdre!

La Xarrada és per a federad\@s, amb llicència federativa en vigor FASCV i és gratuïta, prèvia inscripció en fascv\@buceofederado.com  (aforament limitat) . Serà el divendres 26 de novembre a les 19:00 hores en l'Aula del Primer pis del carrer Professor Beltrán Báguena, 4 de València (Edifici Trade Center I) . Els ponents són Santi López, Mauricio Laporta i Robert Lloret.

Article anterior Finalitzen els terminis de sol·licitud d'homologació, equivalències professionals y/o convalidació d'antigues formacions federatives amb les formacions de Tècnic Esportiu en Busseig amb Escafandre Autònom
Següent article Projecció i Entrega de Trofeus del Campionat Autonòmic Fotografia Subaquàtica FASCV 2021
Imprimir
885

Theme picker