X
GO
CAS | VAL
XXVIII Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes per Comunitats Autònomes

XXVIII Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes per Comunitats Autònomes

Elx torna a ser triada com a seu de la vertiginosa modalitat de les Activitats Subaquàtiques, la Natació amb Aletes. El XXVIII Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes per Comunitats Autònomes, se celebrarà el cap de setmana del 12 i 13 de març, en jornada de matí i vesprada el dissabte i, de demà el diumenge, en la piscina coberta del Pavelló Poliesportiu Esperanza *Lag, d'Elx (Alacant).

EL triomf de ser la millor selecció d'Espanya de Natació amb Aletes 2022, ho disputaran les diferents seleccions arribades de diferents punts de la Península i Illes; competició vibrant on es conjumina la tècnica, esforç i treball en equip.

La Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, per delegació de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques, organitza aquest trepidant campionat, comptant amb la inestimable col·laboració de l'Excel·lentíssim Ajuntament d'Elx i la Regidoria d'Esports de la citada ciutat, així com amb la Direcció i personal del Pavelló on se celebrarà l'esdeveniment.

La Natació amb Aletes, és un esport que es practica en piscina i aigües obertes, originat en la dècada dels 60, la seua evolució ha sigut constant a tot el món. Aquest esport, depén de la C.M.A.S. (Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques); que és l'organisme que la dirigeix. Està emparentada amb la natació clàssica, encara que desenvolupa una preparació diferent, tant des d'un punt de vista tècnic com físic. Existeixen diverses modalitats; en funció, per exemple, del lloc de celebració, podem diferenciar entre proves en aigües lliures (llacs, mar, rius, pantans, ports etc...) i proves en piscina que són més freqüents i mouen un major nombre de participants. Dins d'aquesta mena de proves, ens trobem amb tres especialitats: Nade en superfície, nade en immersió amb utilització d'equips autònoms d'aire comprimit i nade en immersió en apnea.

Aquesta competició seguirà escrupolosament el Protocol *COVID establit a aquest efecte per a la total seguretat dels esportistes, àrbitres i organització, complint la normativa establida a aquest efecte per les autoritats sanitàries.

Article anterior I CONTROL FEDERATIU APNEA INDOOR FASCV 2022
Següent article Programa d'atenció a la persona esportista d'elit
Imprimir
1015

Theme picker