X
GO
CAS | VAL
Basme d'Apnea gratuït

Basme d'Apnea gratuït

Basme d'Apnea gratuït

S'està realitzant a València, l'I curs d'Instructor d'Apnea *Indoor *FASCV, amb Instructors arribats de tota Espanya. La part final d'aquest curs consisteix a realitzar uns Baptismes d'Apnea gratuïts i, en aquest cas es faran en la piscina municipal de Canet d'en Berenguer, aquest pròxim diumenge 20 de febrer (s'adjunta convocatòria).

Les places són limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció fins a completar les places o fins a les 15 hores del dijous 17 de febrer.

Els que estigueu interessats a realitzar aquesta activitat haureu de tindre la llicència federativa en vigor i aportar la declaració responsable sobre el vostre estat de salut, que es durà a terme emplenant el qüestionari de l'annex I del R.D.550/2020 de 2 de juny, pel qual es determinen les condicions de seguretat de les activitats de busseig (s'adjunta a aquest ) o certificat mèdic segons es responga al qüestionari.

Per a assistir al baptisme haureu de portar ulleres, tub, aletes, neopré fi per a piscina, cinturó de ploms i capell. A més, tovallola i/o *esterilla per a fer exercicis de respiració en el sòl.

Article anterior Finalitzada la Jornada d'Entrenament d'Apnea Indoor
Següent article Primera presa de contacte abans del pròxim XXVIII Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Comunitats Autònomes
Imprimir
1055

Documents per a descarregar

Theme picker