X
GO
CAS | VAL
OPEN Fotosub Costa Blanca GISED - Copa *FEDAS Comunitat Valenciana

OPEN Fotosub Costa Blanca GISED - Copa *FEDAS Comunitat Valenciana

El dissabte 28 de maig realitzarem en aigües de la Reserva Marina de l'Illa de Tabarca el OPEN FotoSub Costa Blanca GISED - Copa FEDAS Comunitat Valenciana amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, la Diputació Provincial d'Alacant, l'Excm. Ajuntament d'Alacant i la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana. Enguany celebrem la XI edició del nostre OPEN Fotosub que ha anat creixent cada any i s'ha convertit en una referència imprescindible dins del panorama nacional de la imágen subaquàtica.

La inscripció està oberta a tots els fotògrafs submarins amb ganes de passar un bon dia de competició fotosub i diversió bussejant en les aigües de la Reserva Marina de l'Illa de Tabarca. La Inscripció al OPEN es realitzarà enviant a imagen@gised.es la fitxa d'inscripció i documentació sol·licitada abans del dia 18 de maig a les 22h.

Enguany tornem a comptar amb tres categories de competició [ DSRL, COMPACTA i ESPORTIVA ] i existeix una classificació addicional [ Copa FEDAS Comunitat Valenciana ] per als esportistes amb llicència federativa FEDAS, així com esment especial a les millors imatges.

A causa de la situació sanitària actual, l'organització i desenvolupament del OPEN es regirà conforme al que s'estableix en el nostre Pla de Seguretat COVID19 i en les recomanacions de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques sobre aquest tema. La presentació de les col·leccions d'imatges guanyadores i premiats en cada categoria es realitzarà diumenge 29 de maig.

 T'esperem !!

Article anterior FESIMASUB
Següent article Tecnomar Diving promociona el Busseig de Competició
Imprimir
751

Documents per a descarregar

Theme picker