X
GO
CAS | VAL
Xarrada per a creació d'una reserva marina per a la protecció i conservació de la seua biodiversitat, tant terrestre com submarina.

Xarrada per a creació d'una reserva marina per a la protecció i conservació de la seua biodiversitat, tant terrestre com submarina.

La Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb el Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació, a través del grup Tragsa que gestiona la Reserva Marina de Columbretes, ha fet una xarrada divulgativa en el Col·legi Públic d'Educació Primària Dean Martí d'Orpesa, amb motiu de la celebració d'una nova edició del Festival Internacional d'Imatge Submarina (FESIMASUB). Els alumnes van aprendre com es crea una reserva marina per a la protecció i conservació de la seua biodiversitat, tant terrestre com submarina, i van rebre el corresponent diploma i un obsequi.

Es va aprofitar també per a animar a la participació en el concurs de dibuix, i se'ls va informar que tindran la possibilitat de realitzar un baptisme de busseig gratuïtament aquells que ho desitgen i s'inscriguen prèviament.

Divendres que ve 29 s'impartiran les mateixes xarrades en el Col·legi La Mediterrània de la mateixa localitat d'Orpesa, seu de l'esdeveniment *Fesimasub d'enguany.

Article anterior 2 Parelles de FEDAS-Comunitat Valenciana seleccionades per als Campionats d'Europa de Fotografia i Vídeo Subaquàtic 2022
Següent article Campionat Autonòmic Júnior-Sènior-Màster Natació amb Aletes FASCV 2022
Imprimir
682

Theme picker