X
GO
CAS | VAL
L'Apnea Indoor de la Comunitat Valenciana en el més alt del podi

L'Apnea Indoor de la Comunitat Valenciana en el més alt del podi

La Selecció d'Apnea de la Comunitat Valenciana, en el Campionat d'Espanya d'Apnea Indoor celebrat a Saragossa el 14 i 15 de maig de 2022, ha superat l'històric Subcampions d'Espanya aconseguit l'any passat a Pontevedra.

L'equip femení format per Belén Muñiz, Gemma Vila i Maragda Puigcerver, juntament amb l'equip masculí format per Alfredo Molina, Ignacio Peral amb el seu *coach Álvaro Peral, Maurici Luis Laporta, Pedro Llinares i Raúl Gil, amb Santiago López com a capità, s'han alçat amb el Primer Lloc en la Classificació General per Federacions Autonòmiques, portant a la Comunitat Valenciana, el títol de CAMPIONS D'ESPANYA D'APNEA *INDOOR *FEDAS 2022.

L'esdeveniment, que complia la seua 21a edició, va tindre una gran auge de participació, amb 24 esportistes en la categoria femenina i 27 esportistes en la categoria masculina, de 12 comunitats autònomes, que van disputar les proves d'Estàtica (STA), Dinàmica (DYN), Dinàmica amb *Bi-aletes (DYN *BF), i Dinàmica sense Aletes (DNF).

Catalunya es va alçar, per poc marge amb la Comunitat Valenciana, amb la segona posició, seguit d'Euskadi que va quedar tercera en la classificació general.

Iñaki Santos de la Federació Navarresa d'Activitats Subaquàtiques, va batre el rècord de Dinàmica amb Bi-aletes amb una marca de 205 metres.

Gemma Vila es va portar quatre medalles: or en DNF amb 132,10 metres, dues plates en STA amb 06.02 minuts i *DYN *BF amb 153,80 metres i un bronze en *DYN amb 162,68 metres. Ignacio Peral va afegir al seu palmarés la medalla de plata en *DYN *BF amb 199,83 metres.

D'aquest campionat sorgirà la selecció espanyola FEDAS que participarà en el Campionat del Món d'Apnea Indoor que se celebrarà al juny a Belgrad (Sèrbia)

Article anterior Campionat Autonòmic Caça Fotosub en Apnea FASCV 2022
Següent article Final d'Individual del Campionat Autonòmic de Pesca Submarina FASCV 2022
Imprimir
884

Theme picker