X
GO
CAS | VAL
Campionat Autonòmic d'Orientació Subaquàtica FASCV 2022.

Campionat Autonòmic d'Orientació Subaquàtica FASCV 2022.

El 02 de juliol, en aigües del Pantà del regrilló, a Jérica, es desenvoluparà el Campionat Autonòmic d'Orientació Subaquàtica FASCV 2022. 
Aquest esdeveniment està dirigit tant a bussejadors experimentats com a interessats a practicar la disciplina, tots ells amb llicència federativa FASCV, on poden apreciar la tècnica i precisió de l'Orientació Subaquàtica.
L'Orientació Subaquàtica es practica especialment en llacs i pantans o fins i tot, i encara que no gaire sovint, en la mar, havent-se de tindre en compte, que ha d'existir una mínima visibilitat possible.
És un esport, on tots els seus exercicis han de ser realitzats amb rapidesa i precisió: immersió, nade, lectura de dades (rumbs i metres), control de profunditat, etc.
Prèviament des de terra, s'alça un pla del camp que cal realitzar amb una taula, mira telescòpica, plomada, jalons, etc., les dades dels quals portarà anotats el participant en el seu aparell.
Veuen a descobrir aquesta modalitat d'activitats subaquàtiques i passa un dia amb nosaltres en l'aventura de l'Orientació Subaquàtica.

Article anterior La Comunitat Valenciana campiona en la Copa del Rei d'Orientació Subaquàtica
Següent article Trofeu anual de l'orada de Plata 2022
Imprimir
736

Theme picker