X
GO
CAS | VAL
Registre d'embarcacions i Operadors d'Embarcacions Pneumàtiques i Semirígides d'Alta Velocitat

Registre d'embarcacions i Operadors d'Embarcacions Pneumàtiques i Semirígides d'Alta Velocitat

 

Si tens una embarcació pneumàtica o semirígida menor o igual a 8 metres d'eslora total amb una potència màxima igual o superior a 150 quilowatts, independentment del nombre de motors o, tens una embarcació pneumàtica o semirígida major de 8 metres d'eslora total, continua llegint:

et recordem l'obligatorietat de la inscripció de l'operador en el Registre Especial d'Operadors d'Embarcacions Pneumàtiques i Semirígides d'Alta Velocitat i l'autorització d'ús i inscripció en el mateix Registre de cadascuna de les embarcacions en què concórrega alguna de les circumstàncies previstes en l'apartat 1, lletra a) de l'article únic del Reial decret llei 16/2018, de 26 d'octubre, pel qual s'adopten determinades mesures de lluita contra el tràfic il·lícit de persones i mercaderies en relació amb les embarcacions utilitzades i el Reial decret 807/2021, de 21 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament de control de les embarcacions pneumàtiques i semirígides a les quals es refereixen les lletres f), g), h) i i) de l'apartat 3 de l'article únic del Reial decret llei 16/2018, de 26 d'octubre, pel qual s'adopten determinades mesures de lluita contra el tràfic il·lícit de persones i mercaderies en relació a les embarcacions utilitzades, i pel qual es modifica el Reial decret 95/2009, de 6 de febrer, pel qual es regula el Sistema de registres administratius de suport a l'Administració de Justícia.

 

"1. Tindran la consideració de gènere prohibit, a l'efecte del que es disposa en l'apartat 12 de l'article 1 de la Llei orgànica 12/1995, de 12 de desembre, de Repressió del Contraban, sense perjudici del que es disposa en l'apartat 3 d'aquest article, les següents embarcacions:

a) Les embarcacions pneumàtiques i semirígides susceptibles de ser utilitzades per a la navegació marítima que complisquen alguna de les següents característiques:

i. Totes aquelles el casc de les quals, inclosa en el seu cas l'estructura pneumàtica, siga menor o igual a 8 metres d'eslora total, que disposen d'una potència màxima, independentment del nombre de motors, igual o superior a 150 quilowatts.

*ii. Totes aquelles el casc de les quals, inclosa en el seu cas l'estructura pneumàtica, siga major de 8 metres d'eslora total. “

 

Més informació en documentació adjunta.

Article anterior Campionat Autonòmic d'Orientació Subaquàtica 2022
Següent article JORNADA DE PORTES OBERTES I ENTRENAMENT D'ORIENTACIÓ SUBAQUÀTICA
Imprimir
793

Documents per a descarregar

Theme picker