X
GO
CAS | VAL
RESULTATS CAMPIONAT AUTONÒMIC DE VÍDEO SUBMARÍ FASCV 2022

RESULTATS CAMPIONAT AUTONÒMIC DE VÍDEO SUBMARÍ FASCV 2022

Xàbia va ser l'escenari, en aquest 2022, del Campionat Autonòmic de Vídeo Submarí *FASCV. Partint de les instal·lacions del Centre de Busseig *MarDays, les cinc parelles finalment participants, van recollir unes espectaculars imatges que ens van regalar a través dels seus vídeos dels fons d'aquesta vila alacantina amb nombroses espècies i preciosos angulars que mostren l'impressionant ecosistema marí de Xàbia.

En la competició autonòmica de Vídeo Submarí de la Comunitat Valenciana, els participants tenen dues immersions per a gravar totes la imatges subaquàtiques. Tots els participants fan les mateixes immersions i després han de muntar un vídeo d'entre 2 i 4 minuts. Els jutges realitzen la valoració de la pel·lícula,  el guió, la tècnica, l'edició i la primera impressió del curt subaquàtic. Els participants poden completar amb imatges exteriors amb un màxim un 30% del total de la duració del vídeo. Després de la valoració de jutges professionals (membres del comité d'imatge de la *FEDAS), la parella formada per Héctor *Ripollés i Lledó Bernat s'alçaven amb el Primer lloc en la classificació general, pujant-se pel cap alt alt del podi per huitena vegada en el Campionat Autonòmic *FASCV de Vídeo Submarí. La segona posició va estar molt atapeïda, els veterans Jose Jaime Samaniego i Ángel Garcia *Mochales quedaven en tercera posició deixant passe als joves alacantins Manuel Blasco i Iván Andreu, que van nominar el segon lloc de la classificació general.

Destacar els treballs de la resta de parelles competidores Juan *Manjavacas i Sara *Manjavacas així com el de David *Mocholi i Inma *zafra.

El premi per a la millor model – assistent de cambra, va anar per a Lledó Bernat.

Els dos primers classificats representaren a la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, en el Campionat d'Espanya de Vídeo Submarí – *CEVISUB 2022, que se celebrarà en Cap de Pals, Murcia, del 21 al 24 de setembre.

Des de la nostra federació ja tenim completa la Selecció d'Imatge Submarina que lluitarà per portar-se els més alts triomfs en els nacionals a celebrar en Cap de Pals. David Mocholí al costat d'Inma Zafra  i José *Salmerón amb Carmen Mª Casanova, ens representaren en Fotografia Submarina, en el *NAFOSUB 2022 i, en Vídeo Submarí, *CEVISUB 2022, els representants seran Héctor *Ripollés amb Lledó Bernat i Manuel Blasco amb Iván Andreu; tots  ells capitanejats per Juan Alarcón.

Al costat d'aquesta notícia podeu trobar l'acta amb els resultats.

Molta Sort a tod@s!!!!!

Article anterior RESULTADOS CAMPEONATO DE ESPAÑA DE PESCA SUBMARINA INDIVIDUAL 2022
Següent article Candidaturas provisionales a Asambleístas FASCV
Imprimir
618

Documents per a descarregar

Theme picker