X
GO
CAS | VAL
Ajudes Fundació Trinidad Alfonso - *Comunitat de Famílies 2022

Ajudes Fundació Trinidad Alfonso - *Comunitat de Famílies 2022

Comunitat de Famílies és un programa d'ajudes de la Fundació Trinidad Alfonso que es desenvolupa amb la finalitat d'evitar que cap menor d'edat abandone, o no s'inicie, en la pràctica esportiva per raons econòmiques.

L'objectiu principal del programa Comunitat de Famílies és ajudar les famílies a afrontar la totalitat o part de les despeses que comporta la pràctica esportiva federada dels seus fill/as menors d'edat. Aquesta ajuda es *destinaraì a sufragar la quota anual del club esportiu al qual pertanguen.

La iniciativa es durà a terme per última vegada aquesta temporada i *estaì dirigida a famílies o unitats de convivència amb esportistes nascuts/as a partir de l'1 de gener de 2005 residents en la Comunitat Valenciana que complisquen amb, almenys, un dels següents requisits:

a) Reben la Renda Valenciana d'Inclusió.

b) Són beneficiaris de la Beca menjador de la Generalitat Valenciana (en cas que l'esportista curse l'ESO o Batxiller en centre sense possibilitat de sol·licitar beca menjador, *podráì acollir-se a l'ajuda si algun germà/a és beneficiari de la Beca menjador de la Generalitat Valenciana).

c) Tots dos progenitors, o un d'ells (només en cas de família monoparental) estan en atur, afectats per ERTO o reben la prestació per cessament d'activitat i treball per compte propi.

Dates a tindre en compte:

Del 15 de setembre al 15 d'octubre. Les famílies poden sol·licitar l'ajuda a través del seu Club.

De l'1 al 31 d'octubre. Els clubs hauran de presentar a la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana (*FASCV, d'ara en avant) la sol·licitud de les ajudes que, al seu torn, les entitats hagen rebut prèviament per part de les famílies dels esportistes.

La documentació estarà sota la custòdia de *FASCV, no facilitant-se cap dada personal. Únicament es comunicarà a la Fundació Trinidad Alfonso com a promotora del projecte el nombre d'esportistes (i el seu número de document identificatiu) que compleixen els requisits en cada Club.

Per a beneficiar-se de les ajudes és necessari que l'esportista haja nascut a partir de l'1 de gener de 2005 i pertanga a un Club amb adscripció en vigor a *FASCV en el qual pague quota de club i que, a més, complisquen amb els requisits establits en les presents bases.

Article anterior Podi de la Comunitat Valenciana en el XXXI Campionat d'Espanya de Cazafotosub en Apnea FEDAS
Següent article VAFOSUB 2022
Imprimir
530

Documents per a descarregar

Theme picker