X
GO
CAS | VAL
XIV Campionat Autonòmic Busseig de Competició *FASCV - 5a Jornada de la Copa d'Espanya de Busseig de Competició *FEDAS 2022 – Copa Iberdrola Femenina de Busseig de Competició

XIV Campionat Autonòmic Busseig de Competició *FASCV - 5a Jornada de la Copa d'Espanya de Busseig de Competició *FEDAS 2022 – Copa Iberdrola Femenina de Busseig de Competició

Convocatòria del XIV Campionat Autonòmic de Busseig de Competició *FASCV - 5a Jornada de la Copa d'Espanya de Busseig de Competició *FEDAS 2022 - Copa Iberdrola Femenina de Busseig de Competició, a realitzar el dissabte 08 d'octubre de 2022, en la Piscina Coberta Municipal de Rafelbunyol (València), en horari de vesprada (de 14.30 a 20.30 hores).

S'adjunta el Reglament de la competició, en el qual consten, a més, els documents obligatoris que cal presentar per a la inscripció.

La inscripció només serà efectiva quan s'envien tots i cadascun dels documents, a l'e-mail fascv@buceofederado.com, abans del 05 d'Octubre de 2022 a les 14.00 hores:

La documentació a aportar és la següent:

- Llicència federativa en vigor

- Reconeixement mèdic en vigor

- Fotocòpia del DNI

- Titulació de busseig *FEDAS

- Emplenades i signades les fulles adjuntes a aquest Reglament de:

  •  Full d'inscripció
  • Declaració de l'esportista
  • Autorització d'Imatge i dades esportives

Els clubs han de garantir que els seus representats/as compleixen el Reglament *FEDAS de participació en els Campionats Nacionals i el reglament particular.

*Els delegats d'equip hauran de presentar el certificat de responsable de l'equip i la fulla d'inscripcions de l'equip.

La taxa d'Inscripció és de 10 € per esportista competidor/a, a ingressar en el compte ES56-2100-4856-6122-0001-7972 de CaixaBank, indicant *BDC + NOM del competidor i CLUB al qual pertany. La inscripció podrà ser conjunta realitzada per part del CLUB al qual pertanguen els competidors; el pagament de les taxes també es podrà fer de la mateixa manera.

Article anterior Acta Composición Provisional Asambleístas FASCV – Elecciones FASCV 2022
Següent article Jornada "TALLER-GESTIÓN DE LOS NIVELES DE ANSIEDAD PARA MEJORAR TU RENDIMIENTO"
Imprimir
671

Documents per a descarregar

Theme picker