X
GO
CAS | VAL
La Comunitat Valenciana campiona d'Espanya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per 5é any consecutiu.

La Comunitat Valenciana campiona d'Espanya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per 5é any consecutiu.

El XXIX Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Comunitats Autònomes, es va celebrar a Torrevieja (Alacant), els dies 4 i 5 de març de 2023 en la piscina municipal coberta del Palau dels Esports de Torrevieja “*Tavi i Carmona”.

Una vegada més la Comunitat Valenciana acull un Campionat d'Espanya, en aquest cas de la trepidant modalitat de Natació amb Aletes, culminant el tancament del campionat amb l'obtenció, per part de la selecció de la Comunitat Valenciana, del primer lloc per Comunitats Autònomes, sent la segona classificada la Federació Navarresa, seguida en tercera posició per la selecció de la Federació Catalana.

El combinat de la Comunitat Valenciana, amb aquest nou títol, es converteix en la Federació més potent a nivell nacional un any més.

Els 48 esportistes de l'equip van donar el millor de si aconseguint un total de 18 medalles; sent 3 d'or, 9 de plata i 6 de bronze:

 *Artem *Nikolaev (1): Bronze en 50 m. *Bi-Aletes.

 Marina Román *Diaz (3): Bronze en 200 m. Superfície, Plata en 400 m. Immersió i Or en 100 m. Immersió

 Rubén Pérez *Rodriguez (2): Plata en 200 m. Superfície i Plata en 100 m. Superfície

 Alicia *Gonzalvez *Masegosa (1): Or en 50 m. Apnea

 Donen *Butuc *Jandic (2): Plata en 50 m. Apnea i Bronze en 50 m. Superfície

 Aitor López Carrillo (1): Plata en 400 m. Immersió.

 Celia *Santano Pérez (2): Plata en 100 m. Superfície i Plata en 50 m. Superfície

 Enfilall Martínez *Avila (1): Bronze en 100 m. Superfície 

 Alejandro García Pérez (1): Plata en 100 m. Immersió.

 Carlos *Rogel Moreno, Violeta *Zarauza Gallego, Candela Gómez Cuenca i *Artem *Nikolaev amb un Bronze en 4 x 100 m. *Bi-Aletes Mixt.

 Marina Román *Diaz, Sara Martínez Ávila, Marina Vidal Bernal i Lourdes Oliver *Palmón van obtindre Bronze en 4 x 200 m. Superfície Femení.

 Marina Román Díaz, Celia Santana Pérez, Sara Martínez Ávila i Alicia *Gonzalvez *Masegosa, van obtindre el Plata en 4 x 100 m. Superfície Femení. 

 *Nikita *Ikaev, Donen *Butuc *Jandic, Rubén Pérez Rodríguez i José Antonio Pérez Romero, van aconseguir l'Or en 4 x 100 m. Superfície Masculí

La joventut i projecció dels esportistes augura un futur ple d'èxits per a ells i per a la Federació de la Comunitat Valenciana.

Article anterior El XXIX Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Comunitats Autònomes
Següent article Campeonato Autonómico de Apnea Indoor FASCV 2023
Imprimir
842

Theme picker