X
GO
CAS | VAL
Rècord d'Espanya en l'especialitat d'Apnea Indoor *DNF (Dinàmica sense aletes) a la Comunitat Valenciana

Rècord d'Espanya en l'especialitat d'Apnea Indoor *DNF (Dinàmica sense aletes) a la Comunitat Valenciana

Aquest passat diumenge 26 de març de 2023 , en la piscina municipal de Canet d'en Berenguer (València), s'ha celebrat el Campionat Autonòmic d'Apnea Indoor de la FEDAS-Comunitat Valenciana, en el qual, Francisco Quesada Bueno, ha aconseguit batre el rècord en la modalitat, de la disciplina d'Apnea, de Dinàmica sense aletes (DNF) Masculí, amb una marca de 199,43 metres, pendent de validació per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS). L'anterior rècord, en aquesta modalitat, també el va conquistar un apneísta de la Comunitat Valenciana, Ruben Aparisi, amb una marca de 186,10 metres obtinguda en el Campionat d'Espanya d'Apnea Indoor FEDAS 2021.

En la categoria femenina de DNF, Gemma Vila Catalá es va alçar amb la medalla d'or amb una espectacular marca de 153,66 metres; obtenint aquesta mateixa apneísta una altra medalla d'or en la modalitat de Dinàmica amb Bi-Aletes (*DYN BF) Femení amb una marca de 188 metres. Alejandro Renzo Ribera va ser l'or en Dinàmica Bi-aletes (DYN BF) Masculí amb 150 metres.

En Dinàmica amb Monoaleta (*DYN), Mercedes Sánchez *Peidró, amb 75 metres va aconseguir la primera posició i Ignacio Peral Villar en categoria masculina va aconseguir el seu or amb una gran marca de 178,85 metres.

El primer lloc del podi en Estàtica (STA) en categoria masculina la va protagonitzar Aldred Molina Ubach amb un temps de 06.17 minuts i en categoria femenina l'or va ser per als 05.02 minuts de Gala López Torrighelli.

La resta del podi en els PDFs adjunts.

Enhorabona a tots els participants que van donar mostra del que és una competició exemplar i agraïment a l'Ajuntament de Canet d'en Berenguer per la seua magnífica col·laboració i tracte excepcional perquè aquesta competició es duguera a terme amb total èxit.

Article anterior OPEN Fotosub Costa Blanca GISED - Copa FEDAS Comunitat Valenciana
Següent article Curso teórico/práctico de iniciación y perfeccionamiento en la modalidad de Caza Foto Apnea
Imprimir
1164

Theme picker