X
GO
CAS | VAL
A la espera de los pódiums Llegir més

A la espera de los pódiums

Finalizadas las competiciones de NAFOSUB, CEVISUB y I Campeonato de España de Fotografía Inclusiva, podemos decir que nuestros representantes de la Comunidad Valenciana lo han hecho muy bien; ahora solo falta que se refleje en los resultados.

La Comunitat Valenciana s'imposa en la Copa del Rei d'Orientació Subaquàtica 2023 i aconsegueix ser vencedora d'aquest torneig després de guanyar-la durant 5 anys. Llegir més

La Comunitat Valenciana s'imposa en la Copa del Rei d'Orientació Subaquàtica 2023 i aconsegueix ser vencedora d'aquest torneig després de guanyar-la durant 5 anys.

La Comunitat Valenciana aconsegueix revalidar el seu títol de Campiona en la XXIII Copa del Rei d'Orientació Subaquàtica *FEDAS 2023, celebrada en les Llacunes de les Mares d'Arganda del Rey (Madrid), els dies 09 i 10 de setembre de 2023, quedant en segona posició la federació madrilenya i en tercera posició la federació d'Andalusa.

NAFOSUB + CEVISUB + I Campeonato de España de Fotografía Inclusiva Llegir més

NAFOSUB + CEVISUB + I Campeonato de España de Fotografía Inclusiva

En el XXXV Campeonato de España de Fotografía Submarina-Nafosub 2023 (Puerto Calero-Yaiza), nos representan las parejas formadas por David Mocholi e Inma Zafra y Nacho Ivars y Estefanía Ramos.

EN el XXIV Campeonato de España de Vídeo Submarino-CEVISUB 2023 (Puerto Calero-Yaiza), los representantes de la Comunidad Valenciana son Jose Jaime Samaniego con Alngel García-Mochales y Manuel Blasco con Ivan Andreu.

En el I Campeonato de España de Fotografía Submarina Inclusiva (Marina Rubicón-Yaiza), la representación corre a cargo de Carlos Muñoz junto con Vicente Renovell.

ELIG SUB campió en el Campionat Autonòmic de Pesca Submarina per clubs FASCV 2023 Llegir més

ELIG SUB campió en el Campionat Autonòmic de Pesca Submarina per clubs FASCV 2023

El passat 15 de Juliol es van donar cita en les instal·lacions del port de Guardamar,  clubs de pesca submarina de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, per a disputar-se el títol de Campió Autonòmic de Clubs de Pesca Submarina *FASCV 2023. Aquest esdeveniment va ser organitzat pel club *Elig *Sub d'Elx (Alacant) juntament amb la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana.

124678910Last

Theme picker