X
GO
CAS | VAL
Rècord d'Espanya en l'especialitat d'Apnea Indoor *DNF (Dinàmica sense aletes) a la Comunitat Valenciana Llegir més

Rècord d'Espanya en l'especialitat d'Apnea Indoor *DNF (Dinàmica sense aletes) a la Comunitat Valenciana

Aquest passat diumenge 26 de març de 2023 , en la piscina municipal de Canet d'en Berenguer (València), s'ha celebrat el Campionat Autonòmic d'Apnea Indoor de la FEDAS-Comunitat Valenciana, en el qual, Francisco Quesada Bueno, ha aconseguit batre el rècord en la modalitat, de la disciplina d'Apnea, de Dinàmica sense aletes (DNF) Masculí, amb una marca de 199,43 metres, pendent de validació per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS).

OPEN Fotosub Costa Blanca GISED - Copa FEDAS Comunitat Valenciana Llegir més

OPEN Fotosub Costa Blanca GISED - Copa FEDAS Comunitat Valenciana

El dissabte 27 de maig es realitzarà en aigües de la Reserva Marina de l'Illa de Tabarca el XII OPEN FotoSub Costa Blanca GISED - Copa FEDAS Comunitat Valenciana amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, la Diputació Provincial d'Alacant, l'Excm. Ajuntament d'Alacant i la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana.

Bons hàbits de busseig Llegir més

Bons hàbits de busseig

Des del Departament de Busseig Científic de FASCV, hem creat un document senzill que recull algunes bones pràctiques que pots desenvolupar i compartir amb els teus companys d'immersió per a promoure un busseig responsable i respectuós amb el medi marí.

La Comunitat Valenciana campiona d'Espanya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per 5é any consecutiu. Llegir més

La Comunitat Valenciana campiona d'Espanya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per 5é any consecutiu.

Una vegada més la Comunitat Valenciana acull un Campionat d'Espanya, en aquest cas de la trepidant modalitat de Natació amb Aletes, culminant el tancament del campionat amb l'obtenció, per part de la selecció de la Comunitat Valenciana, del primer lloc per Comunitats Autònomes, sent la segona classificada la Federació Navarresa, seguida en tercera posició per la selecció de la Federació Catalana.

First2345791011Last

Theme picker