X
GO
CAS | VAL
Clasificaciò Campionat Autonòmic de Cazafotosub en Apnea FASCV 2022

Clasificaciò Campionat Autonòmic de Cazafotosub en Apnea FASCV 2022

Diumenge passat 5 de juny va tindre lloc, a Calp (Alacant), el Campionat Autonòmic de Cazafotosub en Apnea FASCV 2022 amb un total de 12 participants, 5 dones i 7 homes. Després de la presentació de col·leccions i valoració d'aquestes per un jurat compost per 5 membres de reconegut nivell i experiència, el vencedor en la categoria masculina va ser Jose Jaime Samaniego mentre que en la categoria femenina el triomf era per a Irene López Moreno. En segona i tercera posició, respectivament, es classificaven Inmaculada Zafra Soto i María García Aparicio en categoria femenina i Antonio Arín *Compte i Rodrigo Sorlí *Pruñonosa en categoria masculina.

Les millors fotografies de coeficient 1 i 1,5 van ser respectivament un Tripterygion *Tripteronotus i Labrus Merula de Jose Jaime Samaniego, i la millor de coeficient 2 un Gobius *Paganellus d'Antonio Arín. 

Aquest cap de setmana, aprofitant l'acte de clausura del Festival Internacional d'Imatge Submarina (*FESIMASUB 2022) es va realitzar el lliurament de trofeus als participants guanyadors.

Adjuntem la classificació de la competició.

Article anterior Ganadores del concurso de dibujo del FESIMASUB 2022
Següent article La Comunitat Valenciana campiona en la Copa del Rei d'Orientació Subaquàtica
Imprimir
1055

Documents per a descarregar

Theme picker