X
GO
CAS | VAL
Cròniques del NAFOSUB i CEVISUB 2022 – Lliurament de Premis

Fi del Campionat d'Espanya de Fotografia i Vídeo Submarí en Cap de Pals (Múrcia). Ahir va tindre lloc la projecció de tots els treballs premiats i el lliurament de premis.

En vídeo nostres dues parelles, representant a la Comunitat Valenciana, van aconseguir estar entre els 10 primers, aconseguint dues places extres per al *CEVISUB 2023. La parella formada per Héctor *Ripollés i Lledó Bernat, fins i tot havent tingut en tot el campionat problemes amb l'equip, en cap moment es van ensorrar, aconseguint aconseguir un magnífic quart lloc, a només dos punts del tercer classificat. Els seus companys de *Videosub, Manuel Blasco i Iván Andreu, han debutat enguany fent una gran faena amb el qual van aconseguir entrar entre els 10 primers llocs, quedant novens en la classificació general.

En fotografia submarina, David Mocholí i Inma Zafra, van fer un fantàstic treball, aconseguint estar dins dels 10 primers classificats, alçant-se amb dues medalles de bronze per a la nostra Federació en Categoria Peix i en Foto Temàtica i, posicionant-se en setena posició en la classificació general. Els seus companys d'equip José *Salmerón i Carmen Casanova van aconseguir ficar una fotografia dins dels 10 primers llocs, quedant en el lloc 16 amb una gran col·lecció.

Sense cap dubte, ha sigut una setmana molt dura, ho han donat tot per la nostra Federació i us volem donar les gràcies per l'esforç que heu fet per la Comunitat Valenciana.

Felicitar des de FASCV a l'equip d'Imatge *FEDAS i a la Federació Murciana per la gran organització d'aquest Campionat d'Espanya, especialment al seu president Sr. Jesús Cano *Belchí, al qual li desitgem una ràpida recuperació.

Aquest matí dues parelles de la nostra Federació, Héctor *Ripollés-Lledó Bernat (vídeo) i David Mocholí i Inma Zafra (fotografia), partiran rumb a Madeira per a representar a Espanya en el Campionat d'Europa de Vídeo i Fotografia Subaquàtica. Des de la vostra Federació us desitgem molts èxits!!.