X
GO
CAS | VAL
Campionat Autonòmic Vídeo Submarí FASCV - CAVISUB 2023

Campionat Autonòmic Vídeo Submarí FASCV - CAVISUB 2023

El mes de maig passat es va celebrar, en aigües de Xàbia (Alacant), el Campionat Autonòmic de Vídeo Submarí *FASCV 2023, on va haver-hi un rècord de participació amb un total de 9 parelles. Durant els dies previs al campionat la mar va estar colpejant de llevant fort, però la impressionant capacitat de recuperació de la zona va fer que el dia de la competició les condicions foren bastant bones. 

La competició partia des del canal de la Fontana, en les instal·lacions del centre de busseig Mar *Days. Es van realitzar dues immersions, la primera en la zona del *Escull i la segona en Les Termes. Els participants tenien 2 immersions per a poder gravar les imatges subaquàtiques i muntar els dos vídeos, un per a la categoria amb edició, de 2 a 4 minuts en el qual els participants poden editar el vídeo de la manera que desitgen, i un segon vídeo per a la categoria de vídeo sense edició on els participants entreguen un vídeo d'un minut amb diferents plans i en el qual no està permés cap retoc de color ni cap edició de la imatge. 

Un jurat professional i vinculat a la imatge subaquàtica valora aquests vídeos i les dues parelles participants que reben més puntuació obtenen la passada al campionat d'Espanya d'imatge Submarina que se celebrarà a Lanzarote al setembre.

El dissabte 24 de juny es realitzarà el lliurament de premis a la la Vall d'Uixó (Castelló) a les 19.00 h.

Article anterior Oceanogràfic - La Marea del Cambio, acciones para la conservación de la vida marina
Següent article Proyección y entrega Trofeos Campeonatos Autonómicos de Vídeo Submarino y Caza Fotosub Apnea FASCV 2023
Imprimir
799

Theme picker