X
GO
CAS | VAL
LII Campionat d'Espanya Júnior-Sènior de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Clubs

LII Campionat d'Espanya Júnior-Sènior de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Clubs

Torrevieja acull aquest cap de setmana, del 08 i 09 de juliol, el *LII Campionat d'Espanya Júnior-Sènior de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Clubs, en la piscina municipal del Palau dels Esports de Torrevieja "*Tavi i Carmona", organitzat per la Secció d'Activitats Subaquàtiques del Club Natació Benidorm, per delegació de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (*FEDAS), amb la cooperació de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana (*FASCV) i, amb la inestimable col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Torrevieja.

 

La *edila, Diana *Box, ha destacat per, des de la regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torrevieja, fer costat a totes les disciplines des de la base. Han treballat perquè aquest esdeveniment siga a la ciutat i perquè tant els esportistes participants com els familiars que els acompanyen, gaudisquen de Torrevieja i de la seua variada oferta en tots els sentits.

 

En aquest Campionat d'Espanya de la Fórmula 1 de la natació competeixen 23 clubs de tota Espanya amb 311 nadadors, 149 de la categoria júnior dels quals hi ha 68 esportistes masculins i 81 femenines i, 162 de la categoria sènior amb 76 de la categoria femenina i 86 de la masculina.

 

Proves d'immersió o escafandre, relleus, *bi-aletes, superfície i apnea són les categories que ens mostraran en aquesta competició.

 

El divendres 07 des de les 17 hores fins a les 21 hores, començaran els entrenaments. El dissabte 08 i el diumenge 09 es desenvolupa la competició oficial des de les 8 hores fins a les 21 hores. La competició es podrà seguir en directe via *streaming a través del canal de *Youtube de la *FEDAS.

La cerimònia de lliurament de trofeus se celebrarà una vegada acabe la jornada i estiguen els resultats oficials.

Article anterior Èxit de participació d'Instructors *FEDAS en la II Jornada de Busseig Adaptat "Bambolles Solidàries" entre Comunitats Autònomes.
Següent article Campionat Autonòmic de Clubs Pesca Submarina
Imprimir
939

Theme picker