X
GO
CAS | VAL
ELIG SUB campió en el Campionat Autonòmic de Pesca Submarina per clubs FASCV 2023

ELIG SUB campió en el Campionat Autonòmic de Pesca Submarina per clubs FASCV 2023

El passat 15 de Juliol es van donar cita en les instal·lacions del port de Guardamar,  clubs de pesca submarina de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, per a disputar-se el títol de Campió Autonòmic de Clubs de Pesca Submarina *FASCV 2023. Aquest esdeveniment va ser organitzat pel club *Elig *Sub d'Elx (Alacant) juntament amb la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana.

Des de primera hora va començar l'activitat amb la inscripció i comprovació de dades dels participants, avarada d'embarcacions, lliurament d'avituallament, sacs, boies... Nou equips més dues barques de suport eixirien sobre les 08.30 hores feia el punt de trobada, començant la prova a les 09.00 hores, moment en el qual els equips es van desplaçar a la zona de competició.

Una jornada de bona mar i aigües cristal·lines va ajudar a gaudir d'una bonica jornada de pesca submarina.

Fins a les 14.00 hores tenien de temps els participants per a aconseguir les seues millors captures.

Sobre les 15.30 hores va començar el pesatge classificatori per al Campionat d'Espanya de Pesca Submarina per clubs de Comunitats Autònomes *FEDAS 2023, que se celebrarà en aigües de Cadis el setembre vinent.

L'equip del Club *ELIG *SUB 1 (Samuel Tomás, Juan Vicente Pérez i Jesús García) s'alçaven amb la primera posició i peça major. Els seguia el club *CAS El Campello 1 (Luis Manuel Gómez, *Victor Manuel Sánchez i Francisco José Trinidad-*Abellaneda) en segon lloc i, de prop en tercera posició, el club *ELIG *SUB 4 (Juan Manuel Torres, Daniel Verdú i Daniel *Bri). Van fregar el podi els representants del *CAS *ESCORPA, als quals se'ls lloa el mèrit de competir lluny de casa i amb desplaçaments el mateix dia.

Esment molt especial a la Organització No Governamental de Desenvolupament *TUSHIRIKIANE, la qual s'encarrega de recollir el peix capturat i distribuir-lo en diverses entitats sense ànim de lucre d'Elx amb la finalitat de realitzar menjars socials i ajudar als que més ho necessiten.

La jornada finalitza amb un menjar de germanor i el lliurament de trofeus en el Restaurant del Club Nàutic de Guardamar, resultant un ambient genial i una fantàstica relació d'amistat entre tots els participants, sent aquest fet el millor del nostre esport: l'experiència i els amics.

Article anterior Convocatoria Curso de la Especialidad de Buceador Introtec FEDAS en Alicante
Següent article Campaña concienciación embarcaciones deportivas: “¿Qué hacer si encuentras un animal marino en problemas?" Fundación Oceanogràfic
Imprimir
1100

Theme picker