X
GO
CAS | VAL
ÈXIT de la Comunitat Valenciana en els Campionats d'Espanya d'IMATGE SUBMARINA

El 16 de setembre va ser la nit de la Imatge Submarina. En terra de la Conillera, es va realitzar el lliurament de medalles i trofeus de les fotos i els vídeos de les seleccions del *NAFOSUB, *CEVISUB i I Campionat d'Espanya de *FOTOGRAFIA INCLUSIVA, i on, els participants, organització i autoritats van poder gaudir d'unes bellíssimes imatges de la vida i fons de l'illa de Lanzarote.

Campions d'Espanya de Vídeo Submarí; Manuel Blasco i Iván Andreu, pugen pel cap alt alt del podi amb un *merecidísimo primer lloc i, per tant, s'emporten a casa el títol de Campions d'Espanya del *CEVISUB 2023, amb un vídeo amb edició que va arrasar al dels seus competidors i amb un vídeo sense edició que aconsegueix un tercer lloc.

La segona parella de la Comunitat Valenciana de vídeo submarí formada per Jose Jaime Samaniego i Ángel García-*Mochales van presentar una gran faena que els va situar entre els 10 primers classificats aconseguint així una plaça extra per a la nostra Federació.

En fotografia submarina, *NAFOSUB, vam ser representats pels fotògrafs David *Mocholi i Ignacio Ivars i els seus *co-fotògrafes Inma Zafra i Estefanía Ramos, respectivament. Aquestes dues parelles van aconseguir col·locar les seues col·leccions entre els 10 primers classificats, aconseguint així dues places extra per a *FASCV en les inscripcions del *NAFOSUB 2024. Un gran assoliment de l'equip!

En el seu primer Campionat d'Espanya de Fotografia Submarina, la parella formada per Ignacio Ivars i Estefanía Ramos aconsegueixen pujar al podi amb una medalla de plata en la categoria d'ambient amb model.

Aquest any 2023 es realitzava l'I Campionat d'Espanya de Fotografia Inclusiva on vam estar representats per Carlos López i Vicente *Renovell, els quals van presentar una gran col·lecció proclamant-se Campions d'Espanya d'aquesta primera edició i, aconseguint a més dues medalles d'or en categoria foto temàtica i categoria angular sense model, dos de plata en categoria peix i en categoria *closep-*up, i una de bronze en categoria foto lliure.

Els federats de la Comunitat Valenciana ens sentim plenament orgullosos del grandiós treball dels nostres esportistes que formen un exemplar Equip humà, els quals, liderats per Juan Alarcón, el Capità entre capitans que ha treballat intensament per i amb les seleccions d'Imatge Submarina de *FASCV, han fet una gran faena i, sobretot, han format un sol Equip demostrant l'exemplaritat en una competició. Gràcies Equip!!