X
GO
CAS | VAL
XV Campionat Autonòmic de Busseig de Competició *FASCV - 5a Jornada de la Copa d'Espanya de Busseig de Competició *FEDAS 2023 - Copa Iberdrola Femenina de Busseig de Competició

XV Campionat Autonòmic de Busseig de Competició *FASCV - 5a Jornada de la Copa d'Espanya de Busseig de Competició *FEDAS 2023 - Copa Iberdrola Femenina de Busseig de Competició

Convocatòria del XV Campionat Autonòmic de Busseig de Competició *FASCV - 5a Jornada de la Copa d'Espanya de Busseig de Competició *FEDAS 2023 - Copa Iberdrola Femenina de Busseig de Competició, a realitzar el diumenge 22 d'octubre de 2023, en la Piscina Coberta del Poliesportiu Natzaret (València), en horari de demà (de 08.30 a 14.30 hores).
S'adjunta el Reglament de la competició, en el qual consten, a més, els documents obligatoris que cal presentar per a la inscripció.
 
La inscripció només serà efectiva quan s'envien tots i cadascun dels documents, a l'e-mail fascv@buceofederado.com, abans del 16 d'Octubre de 2023 a les 14.00 hores: 
La documentació a aportar és la següent: 
- Llicència federativa en vigor 
- Reconeixement mèdic en vigor 
- Fotocòpia del DNI 
- Titulació de busseig *FEDAS 
- Emplenades i signades les fulles adjuntes a aquest Reglament de: 
o Full d'inscripció 
o Declaració de l'esportista 
Els clubs han de garantir que els seus representats/as compleixen el Reglament *FEDAS de participació en els Campionats Nacionals i el reglament particular. 
 
La taxa d'Inscripció és de 10 € per esportista competidor/a, a ingressar en el compte ES56-2100-4856-6122-0001-7972 de CaixaBank, indicant *BDC + NOM del competidor i CLUB al qual pertany. La inscripció podrà ser conjunta realitzada per part del CLUB al qual pertanguen els competidors; el pagament de les taxes també es podrà fer de la mateixa manera.

Article anterior XXXII Campionat d'Espanya de Caça Foto Apnea *FEDAS
Següent article Trofeo Juan Capazo y Campeonato Abierto de Pesca Submarina organizado por el Club Valencia de Caza Submarina
Imprimir
654

Documents per a descarregar

Theme picker