X
GO
CAS | VAL
La Comunitat Valenciana es prepara per a brillar en el Campionat d'Espanya d'Apnea Indoor 2024

La Comunitat Valenciana es prepara per a brillar en el Campionat d'Espanya d'Apnea Indoor 2024

La Comunitat Valenciana s'enorgullix a presentar als seus destacats atletes que competiran en el pròxim Campionat d'Espanya d'Apnea *Indoor 2024, organitzat per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (*FEDAS). Este emocionant esdeveniment, que es durà a terme a Sabadell, del 18 al 19 de maig de 2024, reunirà els millors talents nacionals en l'apassionant món de l'apnea.

Els representants de la Comunitat Valenciana són un testimoniatge del compromís, la dedicació i l'excel·lència esportiva que caracteritzen a la nostra Federació. Amb un equip conformat per atletes d'elit, estem segurs que la Comunitat Valenciana deixarà una marca indeleble en esta competència nacional.

Els noms dels nostres esportistes valencians, la destresa i la determinació dels quals inspiren a tota una comunitat, són els següents:

- Alejandro Renzo Ribera Ramírez

- Alfred Molina Ubach

- Belén Muñiz Salinas

- Ferran Riera Boronat

- Gemma Vila catalá

- Ignacio Peral Villar

- Maragda Puigcerver Pérez

- Maurici Luis Laporta Miñana

- Oleksiy Krysanov

- Tania Cruz Robledo

Este talentós grup de competidors, recolzat per un entrenador expert i un equip de suport dedicat, està llest per a enfrontar els desafiaments que presenta el Campionat d'Espanya d'Apnea *Indoor 2024. La seua passió per l'esport i el seu compromís amb l'excel·lència són un reflex dels valors que representen a la Comunitat Valenciana.

Article anterior Campionat Autonòmic de Caça *Fotosub Apnea *FASCV 2024 – I *Open Ciutat de Calp
Següent article Classificació del Campionat Autonòmic Individual de Pesca Submarina *FASCV 2024
Imprimir
158

Theme picker