X
GO
CAS | VAL
La Selecció de la Comunitat Valenciana Llesta per al Campionat d'Espanya Individual de Pesca Submarina FEDAS 2024

La Selecció de la Comunitat Valenciana Llesta per al Campionat d'Espanya Individual de Pesca Submarina FEDAS 2024

Amb gran entusiasme i expectativa, la selecció de la Comunitat Valenciana es prepara per a competir en el *LXVII Masculí i X Femení Campionat d'Espanya Individual de Pesca Submarina *FEDAS 2024, organitzat per la Federació d'Activitats Subaquàtiques del Principat d'Astúries (*FASPA).

L'esdeveniment, que se celebrarà a Gijón del 14 al 16 de juny de 2024, reunirà els millors pescadors submarins de tot el país.

La selecció de la Comunitat Valenciana, coneguda per la seua excel·lència i tradició en esta disciplina, presenta un equip fort i experimentat, llest per a destacar-se en esta prestigiosa competició.

L'Equip està format per Mónica Doñate Pérez i Juan Palomero López, Juan Vicente Pérez Climent amb David Campello *Lidón, Enrique Ferrer *Rambla amb José *Bagán Ponce i *Andres Soto *Viudez amb Santos Crespo García.

La selecció de la Comunitat Valenciana no sols aspira a aconseguir grans resultats en esta edició del campionat, sinó també a consolidar la seua posició com un dels referents en la pesca submarina a nivell nacional.

"Cada competició és una oportunitat per a aprendre i créixer. Som ací per a donar el millor de nosaltres i continuar avançant"

Article anterior Técnico deportivo en buceo deportivo con escafandra autónoma 2024/2025
Següent article ELECCIONES FEDAS (NO FASCV) 2024
Imprimir
378

Theme picker