X
GO
CAS | VAL
Monica Doñate Pérez i Juan Vicent Pérez Climent Triunfan en els Campionats d'Espanya de Pesca Submarina

Monica Doñate Pérez i Juan Vicent Pérez Climent Triunfan en els Campionats d'Espanya de Pesca Submarina

 

Este cap de setmana, Gijón ha sigut l'escenari del X Campionat d'Espanya Individual Femení i el *LXVII Campionat d'Espanya Individual Masculí de pesca submarina, celebrats el 15 i 16 de juny. En totes dues competicions, els representants de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana (*FASCV) han brillat amb llum pròpia, aconseguint destacats llocs en el podi.

Monica Doñate Pérez amb Juan Palomero de barquer, de Castelló, es va alçar amb la segona posició en la classificació general. Mónica, coneguda per la seua destresa i experiència en l'esport, va demostrar la seua habilitat en la pesca submarina, assegurant el seu lloc en el podi amb una destacada actuació que li va valdre el segon lloc. A més va obtindre una altra merescuda *premiación en alçar-se amb el Trofeu a la Peça Major amb un pinte de 1580 grams. Els seus assoliments ressalten la seua dedicació i passió per la pesca submarina, consolidant-se com una de les figures més prominents en l'àmbit nacional.

Paral·lelament, el *LXVII Campionat d'Espanya Individual Masculí també va celebrar una competició renyida, on l'alacantí Juan Vicent Pérez Climent amb el seu barquer David Campello, va aconseguir la segona posició. Juan Vicente, va mostrar una notable destresa i perseverança, assegurant el seu lloc en el podi i contribuint al prestigi de la seua trajectòria en la pesca submarina.

Tots dos campionats, organitzats per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (*FEDAS), van congregar als millors pescadors submarins del país. La combinació de tècnica, estratègia i resistència va ser fonamental per a destacar en esta edició, que va estar marcada per un alt nivell i un excel·lent ambient esportiu.

La *FASCV se sent summament orgullosa dels assoliments de tots dos pescadors, els qui amb el seu esforç i talent han elevat el prestigi de la comunitat valenciana en la pesca submarina a nivell nacional. Els resultats de Doñate i Pérez Climent són testimoniatge de la qualitat i compromís dels esportistes de la *FASCV, que continuen destacant-se en competicions d'alt nivell.

Els assoliments obtinguts per Monica Doñate Pérez i Juan Vicent Pérez Climent no sols subratllen la seua excel·lència personal, sinó que també reflectixen el compromís de la *FASCV amb el desenvolupament i la promoció de la pesca submarina a la Comunitat Valenciana.

Tots dos esportistes tornen a les seues localitats de la Comunitat Valenciana amb l'orgull d'haver aconseguit el podi en un dels esdeveniments més prestigiosos de la pesca submarina a Espanya, deixant una marca inesborrable en la història d'este apassionant esport. Abrigallats pels seus companys de la selecció de la Comunitat Valenciana, *Andres Soto amb Santos Crespo i *Kike Ferrer amb Jose *Bagán, que si bé no van aconseguir pujar al podi, van representar amb orgull i professionalitat a esta la nostra Comunitat.

Article anterior Campionat Autonòmic per Equips de Pesca Submarina *FASCV 2024 - *Open II Memorial Rafa *Bernardos
Següent article RECORDATORI Campionat Autonòmic de Busseig de Competició FASCV 2024
Imprimir
426

Theme picker