X
GO
CAS | VAL

Si ja has tingut llicència federativa, fes clic en l'enllaç "Iniciar" de la part superior dreta, i accedeix a les teues dades personals, canvia la teua contrasenya i renova la teua llicència. Si eres nou, emplena les dades d'aquest formulari, llig i accepta les condicions i selecciona la data d'inici i el tipus de llicència. En prémer el botó Validar i continuar, t'enviarà a la passarel·la de pagament segura per a pagar la quota de federat amb la teua targeta de crèdit.
El preu de la llicència anual (365 dies) SÈNIOR (majors de 16 anys) per a 2024 és de 40 € sense targeta física de llicència federativa i de 43 € amb targeta física de llicència federativa.
Després del pagament, rebràs un e-mail i un SMS confirmant la teua alta i el període de cobertura, el teu certificat i targeta de llicència en format PDF.
Si tingueres problema en el pagament amb targeta, pots fer un ingrés o transferència en el nostre compte ES56-2100-4856-6122-0001-7972 de La Caixa indicant el teu nom i cognoms i enviar-nos el justificant per e-mail a fascv@buceofederado.com.

 

Formulari alta de federat


Dades personals

DNI / NIE:
Nom:
Primer cognom:
Segon cognom:
Data naixement:
RadDatePicker
Abrir Calendario
Sexe:
select
Mòbil:
E-mail:

Direcció

Direcció:
CP:
Població:
Província:
select
País:
select
Telèfon:

Condicions d'alta

Accepte la política de privacitat y condicions d'alta en FASCV des del  
RadDatePicker
Abrir Calendario
amb  
select
  i un preu de
43,00 €

Contrasenya:
Confirmar:
Validació: