X
GO
CAS | VAL
Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada i sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques

Llicències Federatives

Llicències Federatives

Disposem de diferents tipus de llicències federatives per a adaptar-se a les seues necessitats

Cursos i titulacions

Cursos i titulacions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Competicions

Competicions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada sense ànim de lucre, declarada d'Utilitat Pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques. Representa a la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i a la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS) a la Comunitat Valenciana. Exerceix funcions públiques de caràcter administratiu com a agent de l'Administració Autonòmica. 

 

HORARI FEDAS-Comunitat Valenciana
Dilluns a divendres de 9.00 a 15.00
C/ Profesor Beltrán Báguena, 4 - 2º - Oficina 216 - 46009 València

Llicència Federativa

La llicència federativa acredita la teua pertinença a la federació, i et permet gaudir de tots els drets que tenen els esportistes federats, a més d'incloure l'assegurança de busseig obligatòria.

Formació i titulacions

Forma't amb els millors instructors i aconsegueix les titulacions oficials FEDAS de bussejador i instructor i especialitats de qualsevol nivell, a més de poder sol·licitar convalidacions de títols d'altres entitats.

Esport i competició

Practica amb nosaltres qualsevol modalitat esportiva d'activitats subaquàtiques, com a natació amb aletes, pesca submarina o orientació subaquàtica, i participa en competicions autonòmiques i nacionals.

Ultimes notícies
Bateig d'Apnea en Piscina Llegir més

Bateig d'Apnea en Piscina

Vols tindre la teua primera experiència amb l'apnea? Esta és la teua oportunitat!

Inscriu-te en este Bateig d'Apnea en Piscina on aprendràs els conceptes principals de l'apnea recreativa i practicaràs exercicis de respiració i sessions d'apnea estàtica i dinàmica.

ELECCIONS *FEDAS (NO *FASCV) 2024 Llegir més

ELECCIONS *FEDAS (NO *FASCV) 2024

El 14 de juny es convocaran les eleccions de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques. Per a tindre la condició d'electors i elegibles en les eleccions de *FEDAS, cal complir els requisits establits en l'article 15 del Reglament Electoral de *FEDAS:

Classificació del Campionat Autonòmic Individual de Pesca Submarina *FASCV 2024 Llegir més

Classificació del Campionat Autonòmic Individual de Pesca Submarina *FASCV 2024

El passat cap de setmana, 11 i 12 de maig, en aigües de Castelló i organitzat, per delegació de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, pel club *CAS *Escorpa, es va disputar el Campionat Autonòmic Individual de Pesca Submarina *FASCV 2024 que va comptar amb 11 participants (9 masculins i 2 femenines) de sis clubs esportius de la Comunitat Valenciana.

La Comunitat Valenciana es prepara per a brillar en el Campionat d'Espanya d'Apnea Indoor 2024 Llegir més

La Comunitat Valenciana es prepara per a brillar en el Campionat d'Espanya d'Apnea Indoor 2024

La Comunitat Valenciana s'enorgullix a presentar als seus destacats atletes que competiran en el pròxim Campionat d'Espanya d'Apnea *Indoor 2024, organitzat per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (*FEDAS). Este emocionant esdeveniment, que es durà a terme a Sabadell, del 18 al 19 de maig de 2024, reunirà els millors talents nacionals en l'apassionant món de l'apnea.

135678910Last

Theme picker

Col·laboradors