X
GO
CAS | VAL
Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada i sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques

Llicències Federatives

Llicències Federatives

Disposem de diferents tipus de llicències federatives per a adaptar-se a les seues necessitats

Cursos i titulacions

Cursos i titulacions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Competicions

Competicions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada sense ànim de lucre, declarada d'Utilitat Pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques. Representa a la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i a la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS) a la Comunitat Valenciana. Exerceix funcions públiques de caràcter administratiu com a agent de l'Administració Autonòmica. 

 

HORARI FEDAS-Comunitat Valenciana
Dilluns a divendres de 9.00 a 15.00
C/ Profesor Beltrán Báguena, 4 - 2º - Oficina 216 - 46009 València

Llicència Federativa

La llicència federativa acredita la teua pertinença a la federació, i et permet gaudir de tots els drets que tenen els esportistes federats, a més d'incloure l'assegurança de busseig obligatòria.

Formació i titulacions

Forma't amb els millors instructors i aconsegueix les titulacions oficials FEDAS de bussejador i instructor i especialitats de qualsevol nivell, a més de poder sol·licitar convalidacions de títols d'altres entitats.

Esport i competició

Practica amb nosaltres qualsevol modalitat esportiva d'activitats subaquàtiques, com a natació amb aletes, pesca submarina o orientació subaquàtica, i participa en competicions autonòmiques i nacionals.

Ultimes notícies
CAMPIONS D'ESPANYA EN BUSSEIG ESPORTIU DE COMPETICIÓ Llegir més

CAMPIONS D'ESPANYA EN BUSSEIG ESPORTIU DE COMPETICIÓ

2021 ha sigut l'any per a la Selecció de la Comunitat Valenciana de la modalitat de Busseig Esportiu de Competició, que ha aconseguit alçar-se al màxim alt del pódium i, coronar a la nostra Comunitat en el primer lloc de la Classificació General.

Prova accés ensenyaments esportius gener 2022 Llegir més

Prova accés ensenyaments esportius gener 2022

RESOLUCIÓ de 23 de novembre de 2021, de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règim Especial, per la qual es convoquen les proves, per a persones sense requisits acadèmics, d’accés als ensenyaments esportius de règim especial de grau mitjà i de grau superior, conduents a les titulacions oficials de Tècnic Esportiu i Tècnic Esportiu Superior en el curs 2021-2022.

First2728293031333536

Theme picker

Col·laboradors