X
GO
CAS | VAL
Campionat Autonòmic Júnior-Sènior-Màster Natació amb Aletes FASCV 2022

Campionat Autonòmic Júnior-Sènior-Màster Natació amb Aletes FASCV 2022

El dissabte, 7 de maig, torna la Fórmula 1 de la Natació al Palau dels Esports de Torrevieja “Tavi i Carmona”, el Campionat Autonòmic Júnior-Sènior-Màster Natació amb Aletes FASCV 2022. La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torrevieja ha propiciat que la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, puga disputar en aquesta ciutat aquest trepidant campionat.

Sis clubs de la Comunitat Valenciana, S.A.S. C.N. Alfa Torrevieja, C.D. I-Mes Torrevieja, Elx C.N., C.N. Top ten Alacant, C.N. Babel Alacant i S.A.S. C.N. Benidorm, competiran per a alçar-se amb el triomf de millor Club Júnior- Sènior d'aquesta Comunitat i, 139 esportistes ompliran d'esforç, tècnica i esportivitat per a aconseguir alçar-se amb alguna presea en aquesta competició.

Article anterior Xarrada per a creació d'una reserva marina per a la protecció i conservació de la seua biodiversitat, tant terrestre com submarina.
Següent article Convocatòria Cursos: Instructor de Busseig Adaptat i Bussejador de Busseig Adaptat - IV Jornada de "La Mar Solidària"
Imprimir
665

Theme picker