X
GO
CAS | VAL
El XXIX Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Comunitats Autònomes

El XXIX Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Comunitats Autònomes

El XXIX Campionat d'Espanya Absolut de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per Comunitats Autònomes se celebrarà els pròxims 04 i 05 de març a Torrevieja, en la piscina municipal coberta del Palau dels Esports de Torrevieja “*Tavi i Carmona”, organitzat per la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana, per delegació de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques i comptant amb la inestimable col·laboració de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Torrevieja i la Regidoria d'Esports d'aquesta localitat.

Comptarem amb un total de 180 participants, entre els quals es troben 46 esportistes de la selecció de *natacion amb aletes de la Comunitat Valenciana i la resta provinents de les Comunitats Autònomes d'Andalusia, Aragó, Castella i Lleó, Catalunya, Galícia, Madrid, Navarra i País Basc.

Coneguda com la Fórmula 1 de la natació, la natació amb aletes és una de les disciplines de les quals consta la modalitat esportiva d'Activitats Subaquàtiques, difereix de la natació clàssica perquè empra elements propulsors com les “*Monoaleta” o les “Aletes” a més dels elements auxiliars necessaris per a les proves de Immersió. S'organitza en instal·lacions tancades, emprant-se Piscines i quant al *Nado en Aigües obertes es realitza en la mar, rius o llacs.

En el món, el seguiment és sorprenent, practicant-se aquesta modalitat esportiva en els cinc continents, tenint el seu major auge a Europa i seguida molt de prop per Àsia.

A Espanya existeixen 29 Clubs de Natació amb Aletes, adscrits tots ells en les diferents federacions autonòmiques integrants de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques. La nostra Comunitat compta, en l'actualitat, amb la representació en aquesta modalitat de set clubs esportius que són el Club Natació *Babel Alacant, Elx Club Natació, Club Esportiu I-Mes Torrevieja, la Secció d'Activitats Subaquàtiques del Club de Natació Benidorm, Alfa Il·licità, Alfa Torrevieja i Xarxa Mar *Top Ten Alacant. Els èxits collits per aquests clubs esportius han anat en augment en els últims anys, obtenint excel·lents resultats als quals s'uneixen un gran nombre de primers llocs en la classificació de Campionats d'Espanya de diferents categories.

Article anterior Hojas de salida I Trofeo Open Apnea El Puig FASCV 2023
Següent article La Comunitat Valenciana campiona d'Espanya de Natació amb Aletes i Velocitat en Immersió per 5é any consecutiu.
Imprimir
610

Theme picker