X
GO
CAS | VAL
Reciclatge exitós en Suport Vital Bàsic i Administració d'Oxigen *FEDAS per a instructors de busseig en la Universitat Politècnica de València

Reciclatge exitós en Suport Vital Bàsic i Administració d'Oxigen *FEDAS per a instructors de busseig en la Universitat Politècnica de València

Dissabte passat 02 de març en la jornada del matí, es va realitzar en la Universitat Politècnica de València el reciclatge de Suport Vital Bàsic i Administració d'Oxigen *FEDAS per a Instructors de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana al campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València. 

56 Instructors de busseig es van submergir en sessions teòriques i pràctiques, actualitzant habilitats crucials per a situacions d'emergència subaquàtica. Una jornada d'aprenentatge col·laboratiu que reflectix el nostre compromís amb la seguretat i l'excel·lència en el món del busseig. 

En la jornada de la vesprada els instructors van obtindre l'informe d'escola de l'any 2023, novetats per al 2024 i van resoldre preguntes freqüents sobre normativa en activitats subaquàtiques.

L'aliança entre la Universitat Politècnica de València i la Federació d'Activitats Subaquàtiques impulsa la millora contínua en la seguretat subaquàtica. 

Un pas significatiu cap a pràctiques més segures i emocionants!

Article anterior NATACIÓ AMB ALETES - CONEIX A SONIA FARGAS
Següent article Exitós primer campionat per equips d'Apnea Indoor FASCV 2024
Imprimir
1637

Theme picker