X
GO
CAS | VAL
Exitós primer campionat per equips d'Apnea Indoor FASCV 2024

Exitós primer campionat per equips d'Apnea Indoor FASCV 2024

Diumenge passat 3 de març, la ciutat de Gandia va ser testimoni de l'emocionant I Campionat per Equips d'Apnea *Indoor *FASCV 2024, organitzat pel C.A.S. *Buceogandía, on 10 equips participants van competir en una jornada plena d'acció i companyonia. 
El podi va estar dominat pel talent local, amb el *equiposde C.A.S. *Buceogandía, emportant-se la victòria en una actuació impressionant que ho va posicionar en el primer lloc. El tercer lloc va ser per a un altre dels equips del C.A.S. *Buceogandía, demostrant un excel·lent acompliment en el seu terreny local. El segon lloc va ser conquistat pel Club d'Apnea El Puig, mostrant un nivell de competència excepcional. 
Amb un total de 30 participants, el campionat va destacar la passió i habilitat dels esportistes d'apnea en esta modalitat *Indoor, consolidant la seua posició com una emocionant disciplina esportiva. 

 

Article anterior Reciclatge exitós en Suport Vital Bàsic i Administració d'Oxigen *FEDAS per a instructors de busseig en la Universitat Politècnica de València
Següent article La Comunitat Valenciana es corona Campiona en el XXX Campionat d'Espanya Absolut per CCAA de Natació amb Aletes per Sext Any Consecutiu
Imprimir
330

Theme picker