X
GO
CAS | VAL
Campionat Autonòmic Individual de Pesca Submarina FASCV 2024

Campionat Autonòmic Individual de Pesca Submarina FASCV 2024

El club C.A.S. *Escorpa organitza el Campionat Autonòmic Individual de Pesca Submarina *FASCV 2024. Este esdeveniment es durà a terme els dies 11 i 12 de maig de 2024 a Castelló, amb eixida des de les instal·lacions del C.A.S. *Escorpa.

El campionat, organitzat amb l'objectiu de promoure i fomentar la pesca submarina a la Comunitat Valenciana, comptarà amb la participació de pescadors submarins individuals destacats de clubs *FASCV, els qui competiran en emocionants desafiaments en les aigües de la nostra costa.

Per a aquells interessats a participar, les inscripcions estaran obertes fins al 3 de maig de 2024. Els participants han d'enviar la següent documentació al correu electrònic fascv@buceofederado.com

• Nom complet del pescador i del barquer.

• Número de llicència de pesca submarina recreativa emesa per la Conselleria de Pesca.

• Número de llicència federativa competitiva en vigor el dia de la competició del pescador i del barquer.

• Fotocòpia de la titulació de patró del barquer.

• Certificat de navegabilitat de l'embarcació.

• Segur d'embarcació en vigor.

• Justificant de pagament d'inscripció de 20€, a realitzar en el número de compte del C.A.S. *Escorpa ES97 0081 1238 2200 0106 3914, indicant el nom del participant.

El Campionat Autonòmic Individual de Pesca Submarina *FASCV 2024 promet ser un esdeveniment emocionant per a tots els amants d'este esport. Esperem comptar amb la participació de pescadors submarins de tota la Comunitat Valenciana per a fer d'este esdeveniment un verdader èxit.

Per a obtindre més informació i consultar el reglament particular del campionat, consultar documentació adjunta.

No perdes l'oportunitat de formar part d'esta apassionant competició!

Article anterior Convocatòria Curs d'Instructor Nacional d'Apnea 1* FEDAS/CMAS
Següent article La Direcció General d'Esport i la *FASCV compromís mutu amb l'enfortiment de l'esport subaquàtic a la Comunitat Valenciana
Imprimir
1660

Documents per a descarregar

Theme picker