X
GO
CAS | VAL
La Direcció General d'Esport i la *FASCV compromís mutu amb l'enfortiment de l'esport subaquàtic a la Comunitat Valenciana

La Direcció General d'Esport i la *FASCV compromís mutu amb l'enfortiment de l'esport subaquàtic a la Comunitat Valenciana

En el marc del continu impuls del Pla de desenvolupament i millora de les federacions esportives, la Direcció General d'Esport de la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport es va reunir esta setmana amb la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana (*FASCV).
La trobada, celebrat en l'edifici seu de *FASCV va ser un pas fonamental en la col·laboració estratègica entre totes dues entitats. Es va enfocar en l'avaluació dels avanços reeixits fins a la data i en la definició de noves accions per al creixement i la millora contínua de les activitats subaquàtiques a la Comunitat Valenciana.
Durant la reunió, es van abordar diversos temes, incloent-hi la promoció de la seguretat i el foment de les bones pràctiques en la pràctica d'activitats subaquàtiques, així com l'optimització dels recursos disponibles per al desenvolupament d'esdeveniments esportius i la capacitació d'esportistes i entrenadors.
La Direcció General d'Esport i la *FASCV van reafirmar el seu compromís mutu amb l'enfortiment de l'esport subaquàtic a la Comunitat Valenciana. Totes dues parts van destacar la importància de treballar de manera conjunta per a aconseguir els objectius plantejats en el Pla de desenvolupament i millora de les federacions esportives, així com per a impulsar la participació de la comunitat en estes activitats.
S'espera que esta reunió marque l'inici d'una col·laboració encara més estreta entre la Direcció General d'Esport i la *FASCV, amb l'objectiu compartit de promoure un entorn esportiu inclusiu, segur i de qualitat per a tots els ciutadans d'esta Comunitat. Així mateix, la *FASCV va expressar el seu profund agraïment a la Direcció General d'Esport per la seua iniciativa i compromís continu amb el desenvolupament esportiu a la Comunitat Valenciana. Esta col·laboració demostra el ferm compromís de totes dues parts amb el creixement i l'excel·lència en l'àmbit esportiu.

Article anterior Campionat Autonòmic Individual de Pesca Submarina FASCV 2024
Següent article Campionat Autonòmic d'Apnea Indoor FASCV 2024
Imprimir
674

Theme picker