X
GO
CAS | VAL
Campionat Autonòmic d'Apnea Indoor FASCV 2024

Campionat Autonòmic d'Apnea Indoor FASCV 2024

Diumenge que ve 21 d'abril, Canet d'en Berenguer es convertirà en l'epicentre de l'emoció subaquàtica amb la celebració del Campionat Autonòmic d'Apnea *Indoor *FASCV 2024. Este esdeveniment esportiu de gran magnitud comptarà amb la participació d'apassionats de l'apnea de tota la Comunitat Valenciana, els qui competiran en una sèrie de desafiaments emocionants que posaran a prova les seues habilitats.

El que fa que este campionat siga encara més especial és la col·laboració de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Canet d'en Berenguer, que ha brindat un suport inavaluable per a l'organització i realització de l'esdeveniment. Esta col·laboració demostra el compromís de l'ajuntament amb l'esport i el seu desig de fomentar activitats saludables i emocionants per a la comunitat.

El campionat oferirà als espectadors l'oportunitat de presenciar moments impressionants mentres els competidors desafien els seus límits en disciplines com l'apnea estàtica (*STA), l'apnea dinàmica amb *monoaleta o *Bi-aletes (*DYN/*DYNBF) i l'apnea dinàmica sense aletes (*DNF). Canet d'en Berenguer proporcionarà l'escenari perfecte per a esta exhibició d'apnea *indoor.

Els organitzadors de l'esdeveniment esperen una participació massiva i un ambient ple d'entusiasme, amb competidors i espectadors gaudint d'un dia d'emocionant acció. Es convida a tots els interessats a unir-se a esta celebració esportiva i fer costat als talentosos *apneístas que competiran en el campionat.

Pròximament publicarem el Reglament i el Full d'inscripció d'esta competició.

Article anterior La Direcció General d'Esport i la *FASCV compromís mutu amb l'enfortiment de l'esport subaquàtic a la Comunitat Valenciana
Següent article Charla de Rayas del Mediterráneo
Imprimir
933

Documents per a descarregar

Theme picker