X
GO
CAS | VAL
GALA DE L'ESPORT Yosoynoticia.es 2024 en la Comunitat Valenciana: Reconeixent el Talent Esportiu

GALA DE L'ESPORT Yosoynoticia.es 2024 en la Comunitat Valenciana: Reconeixent el Talent Esportiu

València es prepara per a acollir l'esperada Gala de l'Esport Yosoynoticia.es 2024, un esdeveniment que celebra i reconeix els assoliments dels esportistes més destacats de la Comunitat Valenciana. La cerimònia de lliurament dels Premis *YoSoyNoticia es durà a terme en el prestigiós Palacio de Congressos de València dilluns que ve 20 de maig, a les 19.00 h.

Els Premis Yosoynoticia.es 2024 busquen reconéixer l'esforç, la dedicació i els assoliments dels esportistes més meritoris de la Comunitat Valenciana.

Una de les esportistes que ha captat l'atenció de tots és la nominada Marina Román Díaz, federada de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana. Marina és una talentosa nadadora de natació amb aletes que ha destacat en diverses competicions nacionals i internacionals.

Marina Román Díaz ha demostrat un compromís excepcional amb el seu esport, superant desafiaments per a aconseguir l'èxit en la seua carrera esportiva. La seua dedicació i passió per la natació amb aletes la fan mereixedora d'este reconeixement, i estem segurs que la seua presència en la Gala de l'Esport serà un dels moments més destacats de la nit.

La Gala de l'Esport Yosoynoticia.es 2024 promet ser una vetlada emocionant i plena de sorpreses, amb la presència d'esportistes destacats, personalitats del món de l'esport i Ambaixadors VIP de l'àmbit esportiu i social, per a abrigallar als autèntics protagonistes: els campions i campiones de l'esport que rebran el reconeixement que mereixen.
La Comunitat Valenciana i el món de la natació amb Aletes fent costat a Marina Román Díaz.

Article anterior Hojas de salida Campeonato Autonómico de Apnea Indoor FASCV 2024
Següent article Taller pràctic de Fotografia Submarina
Imprimir
260

Theme picker