X
GO
CAS | VAL
Taller pràctic de Fotografia Submarina

Taller pràctic de Fotografia Submarina

Taller pràctic de Fotografia Submarina

Dissabte que ve 18 de maig, a partir de les 9.00 h, en La Fossa - Calpe (Alacant), els amants de la mar i la fotografia tenen una cita imperdible: un taller de fotografia subaquàtica, impartit per David Mocholí, que servirà com a continuació a l'exitós Curs d'Iniciació al Curs Teòric de Fotografia Submarina impartit al febrer passat i que està obert a aquells interessats a perfeccionar les seues tècniques de fotografia sota l'aigua i traure el màxim profit als seus equips. Una oportunitat única per a explorar les meravelles de l'oceà a través del lent d'una càmera!

Per descomptat, requisit imprescindible estar en possessió de la llicència federativa *FASCV en vigor.

Els participants podran optar per dos modalitats: apnea o *escafandrismo. Sense importar l'opció triada, cada bussejador és responsable de portar el seu propi equip i material necessari per a l'activitat.

Després de la sessió de fotografia, es durà a terme una posada en comú de les imatges capturades, on els assistents podran compartir les seues experiències, tècniques i consells.

No et perdes esta emocionant oportunitat de submergir-te en el fascinant món de la fotografia submarina! T'esperem dissabte que ve 18 de maig en La Fossa - Calpe (Alacant) per a viure esta experiència inoblidable!

Article anterior GALA DE L'ESPORT Yosoynoticia.es 2024 en la Comunitat Valenciana: Reconeixent el Talent Esportiu
Següent article Charla de Rayas del Mediterráneo
Imprimir
259

Theme picker