X
GO
CAS | VAL
Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada i sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques

Llicències Federatives

Llicències Federatives

Disposem de diferents tipus de llicències federatives per a adaptar-se a les seues necessitats

Cursos i titulacions

Cursos i titulacions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Competicions

Competicions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada sense ànim de lucre, declarada d'Utilitat Pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques. Representa a la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i a la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS) a la Comunitat Valenciana. Exerceix funcions públiques de caràcter administratiu com a agent de l'Administració Autonòmica. 

 

HORARI FEDAS-Comunitat Valenciana
Dilluns a divendres de 9.00 a 15.00
C/ Profesor Beltrán Báguena, 4 - 2º - Oficina 216 - 46009 València

Llicència Federativa

La llicència federativa acredita la teua pertinença a la federació, i et permet gaudir de tots els drets que tenen els esportistes federats, a més d'incloure l'assegurança de busseig obligatòria.

Formació i titulacions

Forma't amb els millors instructors i aconsegueix les titulacions oficials FEDAS de bussejador i instructor i especialitats de qualsevol nivell, a més de poder sol·licitar convalidacions de títols d'altres entitats.

Esport i competició

Practica amb nosaltres qualsevol modalitat esportiva d'activitats subaquàtiques, com a natació amb aletes, pesca submarina o orientació subaquàtica, i participa en competicions autonòmiques i nacionals.

Ultimes notícies
RESULTATS CAMPIONAT AUTONÒMIC DE VÍDEO SUBMARÍ FASCV 2022 Llegir més

RESULTATS CAMPIONAT AUTONÒMIC DE VÍDEO SUBMARÍ FASCV 2022

Xàbia va ser l'escenari, en aquest 2022, del Campionat Autonòmic de Vídeo Submarí *FASCV. Partint de les instal·lacions del Centre de Busseig *MarDays, les cinc parelles finalment participants, van recollir unes espectaculars imatges que ens van regalar a través dels seus vídeos dels fons d'aquesta vila alacantina amb nombroses espècies i preciosos angulars que mostren l'impressionant ecosistema marí de Xàbia.

RESULTADOS CAMPEONATO DE ESPAÑA DE PESCA SUBMARINA INDIVIDUAL 2022 Llegir més

RESULTADOS CAMPEONATO DE ESPAÑA DE PESCA SUBMARINA INDIVIDUAL 2022

Pódium de la Comunidad Valenciana en el LXV Campeonato de España de Pesca Submarina Individual 2022 celebrado en Cádiz, los días 23 y 24 de Julio. La representante Mónica Doñate Pérez, acompañada de su barquero Juan Palomero, realizando una magnífica competición, logra un impresionante bronce en la clasificación final de la categoría femenina.

ELECCIONS FASCV 2022 Llegir més

ELECCIONS FASCV 2022

Es convoquen les Eleccions a Assembleistes i President/a de la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana.

First2345791011Last

Theme picker

Col·laboradors