X
GO
CAS | VAL
Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada i sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques

Llicències Federatives

Llicències Federatives

Disposem de diferents tipus de llicències federatives per a adaptar-se a les seues necessitats

Cursos i titulacions

Cursos i titulacions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Competicions

Competicions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada sense ànim de lucre, declarada d'Utilitat Pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques. Representa a la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i a la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS) a la Comunitat Valenciana. Exerceix funcions públiques de caràcter administratiu com a agent de l'Administració Autonòmica. 

 

HORARI FEDAS-Comunitat Valenciana
Dilluns a divendres de 9.00 a 15.00
C/ Profesor Beltrán Báguena, 4 - 2º - Oficina 216 - 46009 València

Llicència Federativa

La llicència federativa acredita la teua pertinença a la federació, i et permet gaudir de tots els drets que tenen els esportistes federats, a més d'incloure l'assegurança de busseig obligatòria.

Formació i titulacions

Forma't amb els millors instructors i aconsegueix les titulacions oficials FEDAS de bussejador i instructor i especialitats de qualsevol nivell, a més de poder sol·licitar convalidacions de títols d'altres entitats.

Esport i competició

Practica amb nosaltres qualsevol modalitat esportiva d'activitats subaquàtiques, com a natació amb aletes, pesca submarina o orientació subaquàtica, i participa en competicions autonòmiques i nacionals.

Ultimes notícies
La Comunitat Valenciana s'imposa en la Copa del Rei d'Orientació Subaquàtica 2023 i aconsegueix ser vencedora d'aquest torneig després de guanyar-la durant 5 anys. Llegir més

La Comunitat Valenciana s'imposa en la Copa del Rei d'Orientació Subaquàtica 2023 i aconsegueix ser vencedora d'aquest torneig després de guanyar-la durant 5 anys.

La Comunitat Valenciana aconsegueix revalidar el seu títol de Campiona en la XXIII Copa del Rei d'Orientació Subaquàtica *FEDAS 2023, celebrada en les Llacunes de les Mares d'Arganda del Rey (Madrid), els dies 09 i 10 de setembre de 2023, quedant en segona posició la federació madrilenya i en tercera posició la federació d'Andalusa.

NAFOSUB + CEVISUB + I Campeonato de España de Fotografía Inclusiva Llegir més

NAFOSUB + CEVISUB + I Campeonato de España de Fotografía Inclusiva

En el XXXV Campeonato de España de Fotografía Submarina-Nafosub 2023 (Puerto Calero-Yaiza), nos representan las parejas formadas por David Mocholi e Inma Zafra y Nacho Ivars y Estefanía Ramos.

EN el XXIV Campeonato de España de Vídeo Submarino-CEVISUB 2023 (Puerto Calero-Yaiza), los representantes de la Comunidad Valenciana son Jose Jaime Samaniego con Alngel García-Mochales y Manuel Blasco con Ivan Andreu.

En el I Campeonato de España de Fotografía Submarina Inclusiva (Marina Rubicón-Yaiza), la representación corre a cargo de Carlos Muñoz junto con Vicente Renovell.

First45679111213Last

Theme picker

Col·laboradors