X
GO
CAS | VAL
Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada i sense ànim de lucre, declarada d'utilitat pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques

Llicències Federatives

Llicències Federatives

Disposem de diferents tipus de llicències federatives per a adaptar-se a les seues necessitats

Cursos i titulacions

Cursos i titulacions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Competicions

Competicions

Els nostres instructors qualificats li permetran formar-se i obtindre qualsevol titulació oficial FEDAS

Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana

Entitat privada sense ànim de lucre, declarada d'Utilitat Pública, per a la difusió, promoció i organització de les modalitats esportives subaquàtiques. Representa a la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i a la Confederació Mundial d'Activitats Subaquàtiques (CMAS) a la Comunitat Valenciana. Exerceix funcions públiques de caràcter administratiu com a agent de l'Administració Autonòmica. 

 

HORARI FEDAS-Comunitat Valenciana
Dilluns a divendres de 9.00 a 15.00
C/ Profesor Beltrán Báguena, 4 - 2º - Oficina 216 - 46009 València

Llicència Federativa

La llicència federativa acredita la teua pertinença a la federació, i et permet gaudir de tots els drets que tenen els esportistes federats, a més d'incloure l'assegurança de busseig obligatòria.

Formació i titulacions

Forma't amb els millors instructors i aconsegueix les titulacions oficials FEDAS de bussejador i instructor i especialitats de qualsevol nivell, a més de poder sol·licitar convalidacions de títols d'altres entitats.

Esport i competició

Practica amb nosaltres qualsevol modalitat esportiva d'activitats subaquàtiques, com a natació amb aletes, pesca submarina o orientació subaquàtica, i participa en competicions autonòmiques i nacionals.

Ultimes notícies
Rècord d'Espanya en l'especialitat d'Apnea Indoor *DNF (Dinàmica sense aletes) a la Comunitat Valenciana Llegir més

Rècord d'Espanya en l'especialitat d'Apnea Indoor *DNF (Dinàmica sense aletes) a la Comunitat Valenciana

Aquest passat diumenge 26 de març de 2023 , en la piscina municipal de Canet d'en Berenguer (València), s'ha celebrat el Campionat Autonòmic d'Apnea Indoor de la FEDAS-Comunitat Valenciana, en el qual, Francisco Quesada Bueno, ha aconseguit batre el rècord en la modalitat, de la disciplina d'Apnea, de Dinàmica sense aletes (DNF) Masculí, amb una marca de 199,43 metres, pendent de validació per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS).

OPEN Fotosub Costa Blanca GISED - Copa FEDAS Comunitat Valenciana Llegir més

OPEN Fotosub Costa Blanca GISED - Copa FEDAS Comunitat Valenciana

El dissabte 27 de maig es realitzarà en aigües de la Reserva Marina de l'Illa de Tabarca el XII OPEN FotoSub Costa Blanca GISED - Copa FEDAS Comunitat Valenciana amb la col·laboració del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, la Diputació Provincial d'Alacant, l'Excm. Ajuntament d'Alacant i la Federació d'Activitats Subaquàtiques de la Comunitat Valenciana.

Bons hàbits de busseig Llegir més

Bons hàbits de busseig

Des del Departament de Busseig Científic de FASCV, hem creat un document senzill que recull algunes bones pràctiques que pots desenvolupar i compartir amb els teus companys d'immersió per a promoure un busseig responsable i respectuós amb el medi marí.

First34568101112Last

Theme picker

Col·laboradors